Jakab Melinda blogja

Kell egy hobby

Teszteljünk egy kicsit. ‒ Vichy Minéral 89

2018. június 20. - Jakab_Lini

Minden úgy kezdődött, hogy nagyon szerettem volna kipróbálni valami újat. Google a mi barátunk ‒ gondoltam ‒, és azon nyomban rá is kerestem a terméktesztelés kifejezésre. Ahogy akkor, most is ‒ ellenőriztem ‒ a trnd jött fel első találatra. Elkezdtem böngészni az oldalt, hogy mi is ez, miket lehet tesztelni, és ezeknek mi a feltétele.

„A trnd a legnagyobb Kollaboratív Marketing közösség Európában.” ‒ áll bemutatkozásuk első sorában. A marketing szájhagyomány útján terjed, ezért is ingyenes.

Röviden a program lényege: regisztrálsz a felületre (https://www.trnd.com/hu/), amikor már bekerültél a rendszerbe, új termék tesztelése esetén az általad megadott e-mail címedre küldenek neked jelentkezési kupont. Ez azért fontos, mert nem minden terméktesztelésre hívnak meg. A kupon kitöltésével (pár kérdés az új termékről és a termékhez kapcsolódó szokásaidról) jelentkezel ténylegesen az adott termék tesztelésére, aminek elnyerésével bizonyos kötelezettségeket is vállalsz. Például, a termékminták szétosztása a környezetedben élők között, a véleményük rögzítése egy füzetecskében, majd a trnd projektblogján. Itt kell feltölteni a tesztelések során készített fényképeket is. A teszteléshez kapcsolódik egy nyitó és egy záró felmérés. A cél, hogy minél szélesebb körben ismertesd meg a terméket szóban, írásban és fényképekkel többnyire a közösségi média bevonásával.

A regisztrációm óta ez a negyedik tesztelésem, mondhatni, minden harmadik, negyedik projektre bekerülök. Szóval, érdemes próbálkozni. Aktivitásoddal wombatokat (pontokat) gyűjthetsz. A regisztráció nem meghíváshoz kötött, de ha meghívsz valakit, akkor kapsz érte pontot. Négy‒öt ismerősöm regisztrált már, és mindenki bekerült legalább egy tesztelésre.

Most pedig megmutatom, hogy mit is kaptam az indulócsomagban. Igaz, a cikk írása előtt már a minták felét szétosztottam a családtagok és barátok között, így nem lesz teljes az összkép. Remélem, ezt elnézitek nekem.

img_20180620_110708.jpg

 

Saját használatra:

1x Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster (50 ml)

Projektmenetrend brosúra

Piackutatási kérdőívek

Továbbadásra barátnőinknek, hölgy ismerőseinknek:

10x Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster minta (5 ml)

10x Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster minta (1,5 ml)

20x Vichy Minéral 89 szórólap

 img_20180618_123733.jpg

A projektbrosúra olyan információkat tartalmaz, amely a termékre, az alapvető bőrápolásra és a termék ismertetésére vonatkozik. Megkönnyíti a kollaboratív marketinges munkáját, hiszen nem neki kell összegyűjtenie az információkat arról, hogy milyen összetevőket tartalmaz az új termék, és miért lesz jó neked, ha ezt használod, egyáltalán hogyan használd. Nekem ez az oldal tetszik benne a legjobban.

img_20180620_105122.jpg

 

A piackutatási kérdőívben olyan kérdésekre kell válaszolni, hogy hallottál-e már ezelőtt erről a termékről, milyen benyomást keltett, mi tetszett a legjobban benne, hány embernek ajánlanád. Szóval, semmi ördögtől való dolog.

A Vichy Minéral 89 ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvizet és természetes eredetű hialuronsavat tartalmaz. Ez a termálvíz 4000 méter mélyről tör a felszínre, 15 féle ásványi anyagot tartalmaz. Az 1861-ben megnyitott Vichy Termálvíz forrás vizét minden Vichy termékben megtaláljuk, azonban az új termék – ahogy a nevében is látható – 89%-os koncentrációjú termálvizet tartalmaz.

A brosúra azt ígéri, hogy a Vichy „különleges összetevőinek köszönhetően erősíti bőrünket, miközben hidratálttá, teltté és ragyogóvá varázsolja azt.”

 img_20180507_141358.jpg

A tesztelés:

A próba során több szempontot is figyelembe vettem/vettünk. Az alábbi visszajelzések érkeztek.

1., Külcsíny: letisztult; kinézetre kellemes; elegáns; csinos; az óceánt juttatja eszünkbe; lecsavarható a kupakja, így nem szorul bele a krém

2., Illat: enyhe illat, de kellemes; nem zavaró; natúr

3., Tapintás: zselés jellegű

4., Kenhetőség: könnyen kenhető

5., Beszívódás: hiánytalanul, hamar beszívódik

6., Hatás: puha érzet; sima arcbőr; nem érezni allergén reakciót; nem zsíros; frissítő, mint egy termálfürdő, „Tanos is megirigyelné a buborékokat” (ennek a mondatnak mindenki maga járjon utána)

 img_20180506_194615.jpg

Összességében tehát a termék elnyerte a tesztelők tetszését, csupa pozitív visszajelzés érkezett. Ha valakit meggyőzött a tesztelésünk, keressen fel egy patikát, az új Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster már kapható.

 img_20180507_141436.jpg

   

A bejegyzés trackback címe:

https://kellegyhobby.blog.hu/api/trackback/id/tr7014060581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása